x

Guide: Her er weekendens bedste koncerter

Guide: Her er weekendens bedste koncerter

Weekenden nærmer sig med stormskridt, og efter nogle sommerlige dage ser det ud til at blive lidt mere blandet vejr. Vi håber, det holder tørt. Indendørskoncerterne er for alvor ved at klinge af, men til gengæld er der stribevis af udendørs arrangementer. Vi har fundet de syv bedste.

FREDAG:

København

En Dejlig Aften, Thomas Helmig, TV-2, Folkeklubben og Gregersen, 5-Øren, Amager, 18.30

Det burde ikke kunne gå galt, når to af Danmarks største pop-rock-navne – og i hvert fald de største fra Aarhus – og to af de mest fremadstormende talenter spiller under åben himmel hele aftenen. Der bliver helt sikkert noget at synge med på.

Rasmus Nøhr, Tivoli – Plænen, 22.00

Den altid dybt personlige og fortrinsvis livsglade sanger og sangskriver kan i år fejre 10 års jubilæum for sit debutalbum. Han har siden udgivet yderligere fire studiealbum, og det seneste, "Retursekund" fra sidste efterår viser, at trubaduren stadig har masser på hjerte. Koncerten er gratis, når entreéen til Tivoli er betalt.

Helsingør

Medina, Strand- og Badehotel Marienlyst, 19.00

Du kan komme tæt på Medina i aften, når hun giver koncert på Strand- og Badehotel Marienlyst med tilhørende middag og efterfest. Koncerten er den anden i en række af intimkoncerter på hotellet, og hvem ved – måske er der dømt halløj på badehotellet?

Horsens

L.O.C., Fængslet, klokken 20.00

Danmarks største rapper det sidste årti giver koncert i fængselsgården oven på udgivelsen af sit seneste, velsælgende album, "Sakrilegium". For halvandet år siden var L.O.C. i øvrigt selv i fare for at ryge rigtigt i fængsel, men slap med 40 dages betinget fængsel for vold oven på et optrin på Rock Under Broen i Middelfart – men det er en helt anden historie.

Randers

Rasmus Seebach og Rasmus Walter, Skovbakken, klokken 20.00

To af Danmarks mest populære pop-sangere og -sangskrivere, der sjovt nok hedder Rasmus begge to, giver koncert i idylliske omgivelser i Randers. Vi garanterer hit på hit på hit.

LØRDAG:

Aalborg

Nephew, Skovdalen klokken 19 (få billetter)

Et af Danmarks største bands de sidste 10 år giver årets anden koncert. Gruppen er kendt for at være et fremragende liveband med altid karismatiske Simon Kvamm i front, så gør klar til at klappe i takt og synge med af fuld hals. Orkestret lover i øvrigt et par overraskelser på sætlisten, og de fremadstormende The Minds of 99 varmer op.

Horsens

Rasmus Seebach, Fængslet, klokken 20

Efter at L.O.C. er rykket ud af Fængslet, kommer Rasmus Seebach – denne gang uden Rasmus Walter. Vi lover dog, at der bliver nok at oplade sin stemme til med den bedst sælgende dansksyngende kunstner i dette årtusinde.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA