x

Hør ny sang med Lukas Graham

Hør ny sang med Lukas Graham

Da Lukas Graham tidligere på måneden tog på en mini-tour i Danmark, var der ikke planer om en ny singleudgivelse. Forud for touren indspillede Lukas Graham dog sangen "Mama Said" til bandets produktionsøver og lagde liveudgaven på YouTube. I løbet af få dage var videoen streamet mere end 40.000 gange.
 
Og på baggrund af de fire koncerter, den positive energi publikum og band imellem og den gode modtagelse af de nye og endnu ukendte sange udsender Lukas Graham nu den nye single, som altså bliver "Mama Said".
 
"Mama Said" er på gaden mandag den 23. juni. Singlen udgives ganske uafhængigt af den kommende amerikanske udgivelsesplan.
 
Lukas Graham har brugt det sidste halve år på at skrive nye sange i L.A. Sange, som skal udgives på Lukas Grahams første amerikanske album, under pladeselskabet Warner Bros Records (Cher, Metallica, Neil Young og mange flere).
 
Det selvbetitlede debutalbum udkom i 2012 og er siden gået fire-dobbelt platin med mere end 80.000 solgte album, og Lukas Grahams singler er streamet sammenlagt mere end 48 millioner gange. "Mama Said" er den første udgivelse med Lukas Graham siden "Better Than Yourself (Criminal Mind pt 2)", som udkom tilbage i oktober 2012.

Lukas Graham kan også opleves på årets Grøn Koncert-turné i dagene 17.-27. juli.
 
Se live-versionen af "Mama Said":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA