x

Stereo Studio lukker butik i indre København

Stereo Studio lukker butik i indre København

Pladebutikkerne har hårde tider i disse år, selvom der dog er lyspunkter – således har Jack Whites aktuelle vinylplade "Lazaretto" netop slået en salgsrekord i USA, og albummet ligger også nummer 1 på den danske hitliste i denne uge. Måske fordi vinyludgaven kan lidt ud over det sædvanlige, som du kan se nedenfor.

Jack Whites succes er dog ikke helt nok til at holde liv i Stereo Studios butik i Købmagergade i indre København. Lejemålet er derfor sagt op per 1. september, fortæller daglig leder Mette Vammen til GAFFA:

– Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der ikke er de store penge i at drive pladebutikker i disse år. Det skal kunne løbe rundt, og det kan det ikke i Købmagergade. Derfor har vi sagt lejemålet op, men vi leder dog efter et mindre lokale andetsteds i indre København.

Stereo Studio har desuden to butikker i Storkøbenhavn, i City 2 i Tåstrup og i Waves i Hundige.

Det er kun 14 dage siden, Stereo Studio lukkede en afdeling i Kolding. Med butikken i Købmagergade har Stereo Studio nu 17 butikker.

Stereo Studio udvidede sidste år repertoiret med tøjsalg under navnet Studio Apparel og har i nogle år også solgt bøger i et forsøg på at kompensere for det faldende pladesalg.

Se Jack White og pladeselskabschef Ben Blackwell fra Third Man Records vise sin nye, helt specielle vinylplade frem:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA