x

Se Lady Gaga og R. Kelly lege doktor i frække videofraklip

Se Lady Gaga og R. Kelly lege doktor i frække videofraklip

Tilbage i januar droppede Lady Gaga den planlagte musikvideo til sin R. Kelly-duet, "Do What U Want", fra sit seneste album, "Artpop" fra november 2013. Officielt var afbrydelsen tidspres og dårligt samarbejde med pladeselskabet Interscope.

Nu har underholdningssitet TMZ fået fat i et fraklip fra videoen, som viser Lady Gaga lege doktor med R. Kelly på yderst sexet vis. I videoen ser man også letpåklædte sygeplejersker og en Gaga, der foretager samlejebevægelser. TMZ vurderer samtidig, at videoen blev droppet, fordi instruktøren, modefotografen Terry Richardson – der også er kendt for Miley Cyrus' nøgenvideo "Wrecking Ball" – fra flere sider er blevet beskyldt for at presse sine modeller til sex, om end han ikke er blevet dømt for noget. Denne sammenhæng afviser kilder tæt på Gaga dog over for Rolling Stone.

Også Lada Gagas duetpartner R. Kelly har været impliceret i flere sexsager, hvor han blandt andet er blevet beskyldt for sex med mindreårige. I et tilfælde er han blevet frikendt, i et andet har han indgået forlig.

Uanset hvad damper videoen af sex. Se fraklippene nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA