x

René Dif tager på dj-turné med sine chips

René Dif tager på dj-turné med sine chips

Som vi skrev for nylig, har den utroligt entreprentante René Dif slået sig op som chips- og dip-producent, naturligvis med produkterne René Chip og René Dip. Nu er han taget på en miniturné som dj, hvor han samtidig præsenterer sine nye chips og dip.

Turnéen blev indledt i aftes på den københavnske natklub The Australian Bar, hvor gennemsnitsalderen typisk ligger på omkring 19–20 år en torsdag nat. Alligevel kunne de fremmødte godt genkende René Dif, der havde sin kommercielle storhedstid med Aqua i slutningen af 90'erne.
 
"Det er faktisk lidt imponerende, at de ved, hvem René Dif er. De var jo lige startet i børnehave, da 'Barbie Girl' blev et hit," udtaler Claus Petterson, marketingkoordinator i Restaurations Kompagniet, som driver The Australian Bar både i København, Aarhus og Odense.
 
Disse tre byer er omdrejningspunktet for weekendens arrangementer med netop René Dif. De cirka 500 unge mennesker, som var samlet til gårsdagens arrangement, skrålede lystigt med på "Barbie Girl" og tog selfies ad libitum sammen med René Dif.
 
René Dif siger selv: "Nu har jeg de sidste tre uger hilst på hr. og fru Danmark rundt om i landets supermarkeder for at præsentere mine nye chips og dip, og nu trængte den gamle cirkushest her altså til lugten af savsmuld og få nogle unge mennesker til at spise chips og danse til hits".
 
René Dif indtager The Australian Bar i Aarhus i aften, hvor der er mulighed for at smage på hans chip og dip, hvis man kommer tidligt, det vil sige fra klokken 21. Det er også muligt at snuppe en selfie med René og danse til den lyse morgen, når René går bag pulten og sætter kul på festen omkring midnat. I morgen besøger han så The Australian Bar i Odense.

René Dif er også aktuel som bagmanden for pigegruppen World of Girls. Et helt tredje projekt, der umiddelbart stikker i en lidt anden retning end chips-eventyret, er hans rolle som vært ved fitness-arrangementet "Power Natural Fitness". Et show, der blev afholdt i Randers i den forgangne weekend og fokuserede på fitness uden brug af kunstige stimulanser.

Varm op til chipfesten med klassikeren "Barbie Girl":
 

 

 
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA