Nyhed

Kim Larsen og Take That

…har vist ikke meget til fælles, ud over at begge sælger hysterisk mange plader

Som GAFFA.dk berettede tidligere på dagen, ligger Kim Larsen & Kjukkens seneste album "Gammel Hankat" for 2. uge i træk nummer 1 på den danske hitliste.

Og Larsen nærmer sig toppen af rekordlisterne. Med en score på over 33.000 efter bare 6 dages salg er "Gammel Hankat" et af de hurtigst sælgende album i historien. Aqua har som de eneste stukket den med 39.000 solgte album i første uge, men det var tilbage i 2000, da markedet var anderledes.

Medregner man pladebutikkernes forudbestillinger runder albummet de 117.000 solgte og er derved nu certificeret dobbelt platin. Ganske imponerende.


Imponerende er også interessen for Take Thats første album i 10 år, der kom på gaden i mandags til større fanhysteri. Den engelske hitliste offentliggøres først i morgen, men bookmakerne er ikke i tvivl om, at Take That brager ind på 1. pladsen. Samme placering som singlen "Patience" i øjeblikket indtager.

Kærligheden og/eller nostalgien er enorm i England, og pladebutikkerne aftog på forhånd intet mindre end en halv mio. eksemplarer af "Beautiful World". Så skulle succesen vist være sikret.

Take That kommer i øvrigt til Danmark i december, for at medvirke i TV2 programmet "TV 2 006: Året i ord og billeder", der bliver sendt d. 25. december.


ANNONCE