x

30 unge indlagt efter Avicii-show

30 unge indlagt efter Avicii-show

Det går hårdt for sig, når svenske Avicii spiller op til fest. Det måtte TD Garden i Boston i går sande, da mere end 30 mennesker måtte indlægges under et Avicii-show. Det skriver amerikanske Rolling Stone Magazine. 

Der er ikke meldt dødsfald, og redningspersonalet til showet har udtalt, at skaderne primært drejer sig om dehydrering, alkoholforgiftning og overdoser. Ifølge lokale medier begyndte redningspersonalet at opsætte plejeområder 30 minutter før showet sluttede. Tim Caputo, journalist for den lokale radiostation WHDH, tweetede, at "mindst 15 ambulancer holdt uden for sceneområdet ved TD Garden."

Caputo rapporterer yderligere, at rygtet hurtigt spredte sig i området, og forældre skulle være ankommet til spillestedet i hast i et forsøg på at hente deres børn. Trods en grænse på én øl per person på spillestedet, citerer Caputo en medarbejder for at udtale, at der skulle være "bræk overalt" indenfor.

Talspersonen for Massachusetts General Hospital, Kory Zhao, har udtalt til Rolling Stone, at 13 personer i alderen 16 til 19 år er indlagt på skadestuen for behandling. Deres tilstand er endnu ukendt. Et ikke kendt antal teenagers blev imidlertid behandlet uden for spillestedet, men blev efterfølgende overladt til deres forældre.

Avicii hittede stort med "Wake Me Up", som nu bærer titlen af den mest streamede sang på Spotify. Den er at finde på hans album "True" fra september sidste år. GAFFAs Anders Bøgh var fan af hittet, men mente alligevel, at resten af albummet havde svært ved at leve op til standarden. Det blev dog til en fin fire stjerners anmeldelse under overskriften: "Avicii holder sig til den gode opskrift, men med knap så fine råvarer."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA