x

Vanguard Music Festival tilføjer de sidste navne

Vanguard Music Festival tilføjer de sidste navne

Den 1.-2. august 2014 danner Søndermarken på Frederiksberg i København rammen om Vanguard Festival der, her på sit andet år, for alvor har slået døren ind hos festivalfolket. 

Af tidligere offentliggjorte navne kan nævnes The Roots, Neneh Cherry w./RocketNumberNine, George Clinton & Parliament Funkadelic, Choir Of Young Believers og Savage Rose. Men her stopper det ikke for Vanguard, der netop har offentliggjort de fire sidste navne:

Mew – Med den fortabte søn tilbage på bassen i form af Johan Wohlert kan det danske rockband Mew næppe blive mere aktuelle, end de er lige nu. Den progressive rock, som Mew insisterende formidler, tåler ikke mange sammenligninger i deres sound, der er noget nær enestående.

R.A. The Rugged Man w./ DJ Noize – Når raplegenden fra New York går på scenen, flankeres han af danske DJ Noize. Sammen vil mashuppet levere en koncert, der aldrig er set før i denne konstellation. R.A. The Rugged Man er en af de gamle, men leverer stadig fra øverste skuffe, senest med albummet Legends Never Die.

Seinabo Sey – Den svenske diva er måske et nyt navn for de fleste, men Seinabo Sey spås som én af Sveriges nye popkometer. Med sine gambianske rødder fortryller sangerinden mange, senest med singlen "Hard Time", hvis hype er nået lang ud over de svenske landegrænser. Således har danske P3 også haft fingre i "Hard Time" og gjorde nummeret til "P3's Uundgåelige". Se musikvideoen nedenfor.

Hurula – Robert Hurula Petersson er sprunget fra punkpopbandet Masshysteria og debuterede for kort tid siden som soloartist med singlen "Vi är manniskorna våra föraldrer varnade oss för". Svenskeren har på kort tid opnået stor kritiker-ros og er bestemt værd at holde øje med.

Har du endnu ikke fået købt din Vanguard-billet, kan du finde den ved at klikke her.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA