x

Oplev MØ, Jenny Wilson og Nørlund i GAFFAs Roskilde-stand

Oplev MØ, Jenny Wilson og Nørlund i GAFFAs Roskilde-stand

I forlængelse af det succesfulde koncept GAFFA Library Sessions på Biblioteket Frederiksberg i sæsonen 2013/14 er du hermed inviteret til en særlig udgave på årets Roskilde Festival i GAFFAs stand ved Port 10 over for Pavilion-scenen.

Oplev live-interview ved GAFFAs mangeårige skribent Henrik Tuxen, tilsat dine egne spørgsmål, meet'n'greet plus det løse, med plads til overraskelser. Ligger du i smatten og stener, eller er optaget andetsteds, kan alle arrangementer følges live på bt.dk

Programmet er som følger:

Lørdag den 5. juli:

Jenny Wilson klokken 12.20

Mød den karismatiske svenske sangerinde med en fortid i First Floor Power og efterfølgende tiltagende succesfuld solokarriere. Herunder fokus på det aktuelle The Faxproject.se, hvor du selv kan gå aktivt ind i kampen for at bekæmpe global fattigdom og ulighed.

MØ klokken 16.00 (billedet)

Fra autonom fynsk pigepunk til Danmarks vel nok mest hypede og varmeste internationale popnavn, på den fede måde. Se hende, hør hende og få en snak og et snapshot bagefter, hvis du er heldig.

Søndag den 6. juli:

Nikolaj Nørlund klokken 16.00

Den alternative danske rockscenes ukronede konge, der ud over egne produktioner står bag alt fra Niels Skousen til Ulige Numre. Udgiver selv her i 10'erne særdeles stærke album, med solid erfaring i bagagen, og står bag en maratonkoncert med et utal af gæster på årets Roskilde Festival. Nørlund på slap line, altid en oplevelse, forvent det uventede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA