x

Volbeat offentliggør fuld support

Volbeat offentliggør fuld support

Allerede i december 2013 kunne GAFFA fortælle, at Volbeat kom til Danmark i det nye år – i sensommeren af det nye år endda. Og det er ikke mere end en måned siden, at GAFFA supplerende kunne fortælle, at Volbeats opvarmning til koncerterne i starten af august næsten var på plads. Her fortalte vi, at de to amerikanske topnavne Steel Panther og Hatebreed var bekræftet til Refshaleøens koncert.

I dag er den sidste brik i puslespillet faldet på plads, og Volbeat er nu klar med hele pakken, når de den 1. august får Refshaleøen til at synke, mens Fængslet i Horsens udsættes for angreb den 2. august. Og den slags superlativer med god grund, når man først ser det frygtindgydende lineup. 

De sidste tre navne, der er annonceret til rockfesten, er nemlig det britiske metalband Paradise Lost, et band der har formet doom og gothic metal siden slutfirserne, de danske metal-drenge fra Pretty Maids, der har været ukuelige inden for dansk heavy metal siden 80'erne, samt et sæt briter mere: old school rockabilly fra multiinstrumentalisterne Kitty, Daisy & Lewis. Alle tre bands er sejlivede og fyldt af rock'n'roll og det, der er hårdere.

Samlet ser dagene således ud: 

Fredag den 1. august – Refshaleøen, København:

Volbeat

Steel Panther (US)

Hatebreed (US)

Paradise Lost (UK)

Lørdag den 2. august – Fængslet, Horsens:

Volbeat

Kitty, Daisy & Lewis (UK)

Paradise Lost (UK)

Pretty Maids (DK) 

Der er få billetter tilbage til Horsens-koncerten og lidt flere i København – klik her for at købe din billet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA