x

Guide: Her er weekendens bedste koncerter

Guide: Her er weekendens bedste koncerter

Det er ikke til at komme udenom, at det for Danmarks vedkommende er festivalsæson. Roskilde Festival banker kraftigt på døren, og en stor del af det danske publikum har allerede pakket telt, solbriller og gummistøvler. Ikke desto mindre er der stadig gode grunde til at bruge weekenden op til, at hegnet væltes på at nyde musik uden for Roskildes græsareal. 

GAFFA har kigget i koncertkalenderen og fundet fem anbefalinger til den sommervarme weekend - lige fra r&b til gratis koncerter på Nemoland - så glem telt og gummistøvler indtil videre og tag solbrillerne på.

 

FREDAG: 

København

Christopher + Kim Cesarion, Fredagsrock Tivoli, klokken 22.00

Der er dømt dobbelt op på pop i Tivoli denne aften. Danmarks nye popstjerne Christopher er klar med masser af hits, og han bliver fulgt af den svenske pop-soul-crooner Kim Cesarion (billedet), der sidste år storhittede med "Undressed". Mon ikke pigehvinene vil overdøve dem fra rutsjebanen? 

Aarhus

Carpark North + D-A-D, Vejlby Stadion, klokken 17.00

To af Danmarks helt store poprock- og rocknavne giver koncert under en forhåbentlig tør himmel. Aarhusianske Kris Herman og band varmer op, og Stine Bramsen har lovet at kigge forbi Carpark Norths sæt på deres fælles hit "32", inden 30 års jubilarerne D-A-D lukker festen på vanlig spektakulær vis.

Odense

Macy Gray, Posten, klokken 21.00

Den amerikanske soulsangerinde med den karakteristiske hæse stemme er et af hovednavnene på ugens Jam Festival i Odense. Macy Gray er altid garant for et heftigt sceneshow, så du kan godt sætte forventningerne højt.

LØRDAG:

Odense

Heimatt, Posten, klokken 14.30

Heimatt centrerer sig om den bare 22-årige dansk/norske musiker Magnus Grilstad, der sammen med nogle af Danmarks mest erfarne indie- og folkmusikere udgør bandet. Gruppens upbeat folk, storslåede nordiske lyd og melankolske tekster om livet, eventyr og det kolde nord spirer allerede i det danske land, efter at de i oktober udsendte en smagsprøve på deres musik i form af en livesession fra Frederiksberg Have, der gav god genlyd hos diverse musikblogs.

SØNDAG:

København 

Penny Police + Go Go Berlin, Nemoland, klokken 18.00

Der er dømt dobbelt poprock-brag på Christiania, når Nemoland byder på gratis koncerter søndagen op til Roskildes Warm-Up. Både Penny Police og aarhusianske Go Go Berlin er klar til at rocke bunden ud af Nemolands nyindviede scene. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA