x

Kan Lana Del Rey skubbe Jack White af hitlistetoppen?

Kan Lana Del Rey skubbe Jack White af hitlistetoppen?

Jack White strøg direkte ind på albumhitlistens 1. plads i sidste uge, men glæden varede kort. I denne uge falder den karismatiske musiker ned på en 6. plads, mens Lana Del Rey rykker helt op i toppen fra sidste uges tredjeplads, hvor hun dog kun havde været i handlen i tre dage, mens Jack White havde været det en hel uge.

Måske sangerinden er godt hjulpet på vej af en koncert på NorthSide Festival for to uger siden, eller også er det hendes komtroversielle udtalelser til The Guardian om at ønske at være død, der har sat fut i pladesalget. GAFFAs Michael José Gonzalez belønnede det hittende udspil "Ultraviolence" med fem stjerner og skrev: "Ultraviolence åbner med et regulært knytnæveslag i form af Cruel World, der med sin fremtrædende guitar og Lanas vrængende "you're fucking crazy" i et mere mareridtspræget end drømmende sfærisk forstyrret lydunivers viser, at der er komme andre og mere velvoksne boller på suppen siden sidst." 

Rasmus Seebach holder stædigt fast i 3. pladsen. Han er ikke sådan til at ryste af toppen, og man må konkludere, at den populære sanger har et fast greb om de danske musikkøberes hjerte. Imens er det Chris Martins knuste hjerte, der ligger til grund for Coldplays "Ghost Stories", som fortsat er at finde på 2. pladsen.

Linkin Park er aktuelle med et nyt album, deres tungeste i adskillige år, "The Hunting Party". Albummet stryger ind på 4. pladsen og viser, at danskerne stadig er glade for det amerikanske band.

Lilly Wood & The Prick And Robin Schulz er nye på trackhitlisten, de rammer en 3. plads, måske takket være god airplay. Her er de nemlig ligeledes at finde på en 3. plads. 

Den amerikanske sanger og pianist John Legend er at finde i toppen af både streaming- og trackhitlisten. Danskerne varmer kanske op til hans koncert i Falconer Salen tirsdag den 21. oktober.

Du kan se de danske hitlister her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA