x

Lynnedslag kvæster seks på svensk festival

Lynnedslag kvæster seks på svensk festival

Et voldsomt uvejr ramte den igangværende Bråvalla Festival ved Norrköping i det østlige Sverige fredag, og seks mennesker blev kvæstet af lydnedslag, skriver GAFFA Sverige. Ingen er dog i livsfare. Festivalen har omkring 50.000 besøgende, og blandt årets hovednavne kan nævnes Lana Del Rey, Iron Maiden, Kings of Leon, M.I.A. og Kanye West.

Landstinget oplyser følgende:

"Seks mennesker er blevet indlagt med skader efter lynnedslag. Tre af disse er personer bosat i Stockholm-området. To af dem bliver behandlet intensivafdelingen. Det er en 20-årig mand med alvorlige forbrændinger og en jævnaldrende kvinde med mindre forbrændinger. Tilstanden af ​​dem begge betragtes som stabil. En anden 20-årig mand fra Stockholm-området og en 17-årig dreng fra det vestlige Sverige med mindre skader forbliver på hospitalet til observation. Desuden er to 18-årige kvinder med mindre skader overført til Vrinnevisjukhuset for vurdering."

Også den store Glastonbury Festival i England blev ramt af kraftig torden fredag, så musikken på et tidspunkt kortvarigt måtte stoppes på alle scener. Ingen kom dog noget til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA