x

Malk De Koijn klar med gæster til sommerens eneste koncert

Malk De Koijn klar med gæster til sommerens eneste koncert

Vil du gerne opleve ordgymnasterne Malk De Koijn på en udendørsscene, får du kun én chance i år i Danmark. Det sker, når Tue Track, Geolo Geo og Blæs Bukki kaster deres flows ude foran Gjethuset i Frederiksværk den 15. august til deres 20 års jubilæumskoncert. Det er ikke nogen nyhed, men det er det til gengæld, at de selverklærede tre bananer, du ikke kan nå, nu er klar med opvarmningsnavnene: EaggerStunn og Marvelous Mosell, som begge har tætte forbindelser til Malk de Koijn. Eagger fra EaggerStunn spiller med Blæs Bukki i Bikstok Røgsystem, og MarvelousMosell har Tue Track med som dj.

"Vi glæder os til at markere milepælen på 20 år. Og da det er en speciel ting for os, tænker vi koncerten anderledes end ellers", fortæller Blæs Bukki.

Malk de Koijn var først aktive fra 1994 til 2004 og udgav to meget roste album, "Smash Hit In Aberdeen" i 1998 og "Sneglzilla" i 2002, hvorefter de gik hver til sit i 2004. I 2009 spillede de én enkelt koncert, da de gæstede årets Roskilde Festival. Efter syv års udgivelsespause vendte de tilbage i 2011 og fik et massivt comeback med albummet "Toback To The Fromtime" og masser af efterfølgende koncerter. 

"Toback To The Fromtime" høstede fem flotte stjerner i GAFFA af anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr, som skrev: "Lyden er skramlet og 90'er-old-school, som kun "original old-schoolers" kan være det, men det passer virkelig godt til Malk de Koijn. Ikke fordi de ikke har fornyet og udviklet sig, men lige præcis Malk De Koijns univers kræver og passer godt til noget, der er alt andet end poleret og strømlinet."

Billetter kan skaffes via Billetboxen.dk.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA