x

Neil Young & Crazy Horses bassist ramt af slagtilfælde

Neil Young & Crazy Horses bassist ramt af slagtilfælde

Neil Young & Crazy Horses bassist Billy Talbot har fået et mindre slagtilfælde og vil ikke være i stand til at tage med Crazy Horse på deres kommende Europa-turné, som bringer dem til Forum i København 30. juli. Selvom Talbots læger forventer, at han vil blive fuldstændig helbredt, har de rådgivet Talbot til at springe denne tour over og genvinde sin styrke.
 
Talbot bliver erstattet af Rick Rosas, der har spillet med Young ad flere omgange gennem årene, blandt andet i Buffalo Springfield og Crosby, Stills, Nash &Young.
 
Crazy Horse-line-uppet vil yderligere blive forstærket med korsangerne Dorene Carter og YaDonna West, også kendt for deres egen gruppe Mahogany Blue.

Billy Talbot er ikke den første Crazy Horse-musiker, der har måttet melde forfald i de senere år. Sidste år brækkede guitaristen Frank "Poncho" Sampedro sin hånd i en trafikulykke, hvilket tvang bandet til at udskyde en række koncerter, herunder den planlagte i Forum i København i august – som nu bliver gennemført med et lille års forsinkelse.

Der er stadig ledige billetter til koncerten, som kan findes via GAFFA Live.

Varm op med "Like a Hurricane":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA