x

Dave Matthews til Danmark

Dave Matthews til Danmark

Da vi for en måned siden skrev om, at amerikanske Dave Matthews var på vej til Europa for at spille en række solokoncerter, var det nærmest lidt af en sensation.

Matthews, der som oftest står i forgrunden for Dave Matthews Band, er et kæmpe fænomen i USA, hvor han de sidste små femten år har turneret heftigt. Men han har aldrig haft helt den samme succes i Europa, og måske er det derfor, det er en smule sparsomt med besøgene på disse kanter.

Men det skal der laves om på til næste år, hvor Matthews spiller en række europæiske jobs inklusive en koncert i Danmark. Det er nemlig netop blevet offentliggjort på Matthews' officielle webside, at han dukker op på Vega 14. marts for at give koncert.

Sidst Dave Matthews gæstede Danmark var i 1996, så der skal nok blive rift om billetterne. Ifølge den officielle Dave Matthews fanside The Warehouse går billetterne til salg 15. december, og er man medlem af fanklubben, kan man bestille billetter allerede nu.

Desuden skulle Matthews vende tilbage til Europa i maj måned med hele bandet, hvor de giver koncerter i Irland, Portugal, Belgien og England.

Dave Matthew Band

Vega


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA