x

Angus and Julia Stone til Danmark

Angus and Julia Stone til Danmark

Den australske bror-søster-folk-duo Angus and Julie Stone giver koncert i Falconer Salen 20. november. Deres nye, selvbetitlede album produceret af Rick Rubin udkommer 1. august

Efter at de sammen som duo havde haft pæn kommerciel succes og fået masser af kritikerros med deres albums "A Book Like This" og "Down The Way", valgte Angus og Julia at gå hver til sit. De fortsatte begge som solister og havde ikke planer om en genforening, men den er alligevel kommet.

Den legendariske amerikanske og meget alsidige producer Rick Rubin (Jay-Z, Beastie Boys, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers med flere) bragte de to søskende sammen. Rubin havde hørt Angus og Julias musik, der kom ud af højtalerne ved en vens fest, og han besluttede sig hurtigt for at kontakte dem og invitere dem til LA – og overbevise dem om at finde sammen igen. Sådan gik det, efter lidt indledende skepsis.

For første gang nogensinde skrev parret side om side, de jammede med musikere på nye sange og arbejdede med eksisterende sange, som Angus havde demoindspillet i New York City og sange, som Julia havde skrevet, mens hun boede i Venice Beach. I september 2013 trådte de ind i Rubins Shangri La Studios i Malibu og indspillede "Angus & Julia Stone".

Herhjemme havde vi fornøjelsen af Angus and Julia Stone i 2011, hvor de spillede i Store Vega i København. Denne gang er det Falconer Salen på Frederiksberg, der lægger scene til søskendeparrets tilbagevenden til Danmark.

Billetsalget starter fredag 4. juli kl. 10:00 gennem livenation.dk og billetnet.dk

Hør en forsmag på det nye album i form af "Death Defying Acts":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA