x

Tom Waits-album udkommer i ny specialudgave

Tom Waits-album udkommer i ny specialudgave

Da Tom Waits’ tredobbelte album ”Orphans: Brawlers, Bawlers and Bastards” udkom 20. november, kom de første 5000 eksemplarer i en speciel limited edition med digipack-papcover en tilhørende bog på ikke mindre end 94 sider. Det begrænsende oplag blev ikke overraskende hurtigt udsolgt, og albummet gik direkte ind på en formen femteplads på hitlisten.

Nu oplyser Waits’ danske distributør Bonnier Amigo Music, at albummet nu udkommer i en ny, næsten lige så flot version. Denne gang kommer albummet igen i digipack med en tilhørende, flot booklet på 24 sider, og denne version er på gaden 15. december, i tide til julegavekøbene.

Undertitlen ”Brawlers, Bawlers and Bastards” henviser til hver af de tre enkelt-cd’er, der groft skitseret dækker over henholdsvis rumsterende blues, besjælede ballader og eksperimenterende flimmer. ”Orphans” har fået en særdeles fornem modtagelse i ind- og udland. Herhjemme har udgivelsen stort set kun fået femstjernede anmeldelser (dog hele seks stjerner i Berlingske), og det var også, hvad GAFFA gav albummet.

GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen skriver blandt andet: ”Som vanligt er det stemningsmættede udtryk Toms totalteaters force, og hvor han i de seneste mange år har blandet de tre udtryksformer, så får man her destillerede diske til ethvert humør.”

Som du måske har bemærket, har GAFFA et stort interview med Tom Waits i decembernummeret, der er på gaden i en café, butik eller kulturinstitution nær dig. Waits fortæller både detaljeret om det nye album og fyrer et par røverhistorier af. Ovre til højre kan du i øvrigt deltage i GAFFAs konkurrence om eksklusive vinylsingler med sangen ”Lie To Me” fra det nye album og covernummeret ”Crazy About My Love”, der kun findes på denne single.

Læs mere om Waits hos pladeselskabet Anti


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA