x

Reportage: Nørlund og Carl Emil gav et nummer i GAFFAs stand

Reportage: Nørlund og Carl Emil gav et nummer i GAFFAs stand

Se masser af billeder fra Nørlunds besøg i GAFFAs gallerisektion

I forlængelse af det succesfulde koncept GAFFA Library Sessions på Biblioteket Frederiksberg i sæsonen 2013/14 havde GAFFA taget fænomenet til Roskilde Festival, hvor man kunne opleve det i GAFFAs stand ved Port 10 over for Pavilion-scenen.

Det blev til tre interviews med publikum i løbet af festivalen, med Jenny Wilson, MØ og til sidst Nikolaj Nørlund søndag eftermiddag. Nørlund talte mindre end Wilson og MØ, men til gengæld gav han nummeret "Indre By" på akusisk guitar sammen med sine gode ven og samarbejdspartner, Carl Emil Petersen, også kendt fra Ulige Numre, og det var noget, det ganske talstærke publikum kunne lide.

Det blev dog også til en snak om lørdagens maratonkoncert med gæster, som Nørlund uden tøven betegnede som hans bedste optræden nogensinde. En af de mange gæster var Pernille Rosendahl, og Henrik Tuxen spurgte nysgerrigt, om der var et større samarbejde på vej mellem sangerinden – der pt. står uden band, efter at The Storm er sat på pause – og sangeren, sangskriveren, produceren og pladeselskabsmanden. Dette var dog ikke umiddelbart tilfældet, fortalte Nørlund, der dog heller ikke ville afvise, at noget sådant kunne finde sted på et tidspunkt.

Se masser af billeder fra Nørlunds besøg i GAFFAs gallerisektion

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA