x

Dylans sangskat stod knivskarpt i Aarhus

Dylans sangskat stod knivskarpt i Aarhus

I aftes gav Bob Dylan en næsten udsolgt koncert på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Det var en nærmest mesterlig oplevelse ifølge GAFFAs anmelder Espen Strunk, om end der var nogle slanger i paradiset. Espen Strunk indleder sin anmeldelse sådan:

"Det siges, at man skal passe på, hvad man ønsker sig. Sandheden heri måtte Deres Udsendte sande onsdag aften neden for det folkekære kunstmuseum ARoS i Aarhus, hvor vi fik priviligiet af at opleve en koncert fri for den sædvanlige skov af oprakte iPhones - men hvor prisen var et helt ualmindeligt intimiderende og aggressivt vagtkorps, som kastede skygger over en i øvrigt seriøst fremragende koncert med Bob Dylan og hans band.
 
Man kan sige, at tilstedeværelsen af truende tyrenakker er en billig pris at betale for at få lov at opleve Bob Dylan i storform - helt uden de små lysende skærme og det stærkt forstyrrende fokus på at forevige begivenheden fremfor at være til stede i den.
 
Omvendt har jeg set tilsvarende forbud ved netop Dylans koncerter håndhævet med betydeligt større situationsfornemmelse end tilfældet blev i aften, hvor bemeldte båtnakker kun var en af flere problematiske omstændigheder, som stillede sig i vejen for den sjette stjerne på en ellers ualmindeligt beåndet aften i Dylan-land."
 
Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA