x

Premiere: Se videoen til Joey Moes sommerhit Million

Premiere: Se videoen til Joey Moes sommerhit Million

Joey Moe vendte tilbage til det danske sprog igen i maj efter det engelsksprogede "Aurora" fra 2013. Det viste sig, at sangeren ramte plet med sit solbeskinnede popnummer. Nu er han klar med en musikvideo til sit sommerhit. Du kan se den her forneden.

Det vigtigste i livet kan ikke købes for penge, er sangens budskab. Kærligheden som livets væske er altid stærkere end den økonomiske strøm. Musikvideoen er lavet af Michael Sauer Christensen fra Gaucho Film, der har mere end 200 musikvideoer på CV'et.

Til september kommer den 28-årige Moes nye album. Det bliver hans sjette af slagsen. Det er en mere reflekterede affære fra sangeren, som har været meget bevidst om, hvor han ville hen med sit album. Han fortæller: "Det viser en mere ærlig og blottet side af mig selv. Inden vi gik i gang, havde jeg planlagt ned til mindste detalje, hvordan det skulle lyde, og hvordan coveret skulle se ud. Man kan godt sige, at vi har slebet og pudset diamanten denne gang."

Joey Moes seneste udspil, "Aurora" fra 2013, så ham forsøge på engelsk igen. Det kom ovenpå hans natte-trilogi bestående af "Grib Natten", "Fuldmåne" og "Midnat". Nu er han så tilbage på dansk.

Se den sommerpoppede "Million" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA