x

Knife Party til Corabelle Festival

Knife Party til Corabelle Festival

Corabelle løfter lidt mere af sløret for, hvad man kan opleve i Hedeland den 23. august. I dag tilføjer Roskilde Festivals elektroniske lillesøster nemlig Knife Party.

Det vil være første gang, at Knife Party optræder på dansk grund, og Corabelles publikum kan glæde sig til rå electro-house fra down under og en energiudladning uden sammenligning.  Duoen, som består af Gareth McGrillen og Rob Swire (begge tidligere medlemmer af drum and bass gruppen Pendulum), har nået en status som en af de mest velrenommerede duoer i verden inden for elektronisk musik. Som Knife Party har de også samarbejdet med Swedish House Mafia og er ofte at finde på diverse anerkendte EDM festivaler rundt om i verden og på Ibiza.

Programchef for Corabelle, Anders Wahren udtaler: "Vi er umådelig stolte af at kunne præsentere Knife Party på Corabelle, og vi er også rigtig stolte af, at vi er dem, som endelig har kunnet lokke dem til Danmark! Knife Party er lig med fest for alvor, og vi er helt sikre på, at kombinationen af Knife Party og Chase & Status som hovednavne kan levere et brag af en musikalsk oplevelse. Rammerne er sat for et elektronisk musikevent af høj klasse og med bred publikumsappel."

Knife Party udgør sammen med Chase & Status, Tropkillaz, Moodymann, Alo Wala og Nina Kraviz det musikalske line up, der foldes ud i Hedeland d. 23. august. 

Billetsalget er i gang, og de første billetkøbere kan sikre sig en early bird-billet til 495 kr. plus gebyr frem til 13. juli. Herefter vil prisen være 545 kr. plus gebyr. Find billetter via GAFFA Live.

Hør Knife Partys "EDM Death Machine" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA