x

Gratis gadekoncert med Passenger

Gratis gadekoncert med Passenger

NB: Nedenstående koncert er netop blevet flyttet til Østergade 18 (Strøget), København K, stadig 17.30

I morgen spiller Passenger alias Michael Rosenberg plænen op i Tivoli til Fredagsrock. Rosenberg er notorisk kendt for at give spontane gadekoncerter op til sine shows. Og dette er ingen undtagelse. Du kan således fange sangeren ved Kultorvet i København i dag klokken 17.30. Det skriver han fra sin Facebook-side.

Han skriver: "København - endnu en vidunderlig solrig dag, hvor jeg skal ud at spille ved Kultorvet (jeg håber, at jeg siger det rigtigt ....?), og jeg satser på at begynde 17.30 denne eftermiddag! Så vær sød at sprede ordet og tag dine venner og familie med - det ville være skønt at se jer allesammen der !!"

I 2013 oplevede Passenger at gå fra at være nærmest ukendt til at få et af det års allerstørste hits med den allestedsnærværende sang "Let Her Go". Sangen lå nummer 1 i 16 forskellige lande, inklusiv Danmark, hvor den også blev godt modtaget. GAFFAs Michael José Gonzalez kvitterede med fire stjerner for albummet "All the Little Lights" og konkluderede:

"Det er en fornøjelse at høre den ærkebritiske accent i det country-inspirerede univers, således at vi i stedet for en wannabe ko-dreng får en bleg Brighton-"lad", der leverer dagligdags-inspirerede linjer som: "We watch day time TV and laugh at mums who don't know who the father is, all our girlfriends are long gone, we watch too much internet-porn, but who need love when you've got slilicone and strap-ons". Så gjorde det alligevel ikke så meget, at Kiwanuka aflyste til NorthSide."

Michael José Gonzalez gav også fire stjerner for dette års udspil "Whispers" med ordene: "Ellers er der ikke så meget at udsætte på Whispers, der generelt byder på mere af det samme, og fans af både All The Little Lights og storhittet Let Her Go kan roligt lytte med her."

Hør "Let Her Go" her - og kom afsted til Kultorvet, hvis du har mulighed for det:Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA