x

Se ny stemningsfuld musikvideo med Broken Twin

Se ny stemningsfuld musikvideo med Broken Twin

Broken Twin alias Majke Voss Romme udgav i april sit længeventede debutalbum, "May". Derfra kommer nu musikvideoen til den tyste "No Darkness". Se den her forneden.

Broken Twins sarte vokal - som af engelske NME er blevet udråbt til den smukkeste vokal de har hørt i æoner - bevæger sig yndefuldt gennem klaverballaden. Musikvideoen narrativ synes mytisk-symbolsk. Er det en art skabelsesberetning, som vi er vidne til, med stenene på gulvet, muldet der vandes, og Rommes luftige bevægelser filmet i sort/hvid?

"No Darkness" er måske i modstrid med det tyste univers, der kendetegner Broken Twin. Hendes optræden til årets Spot Festival blev for eksempel belønnet med fire stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt under overskriften: "Smuk Spot-åbning langt væk fra solen." Debutalbummet, der udkom måneden forinden denne optræden, blev fik imidlertid fem stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez, som afsluttende skrev: "Et fornemt udspil fra et stort talent, vi forhåbentligt kommer til at høre meget mere til."

Du kan se den stemningfuldte musikvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA