x

Oplev natudgaven af MØ live

Oplev natudgaven af MØ live

En koncert med MØ plejer at være ensbetydende med hårdtpumpet elektropop og en højenergisk crowdsurfende MØ – sådan kunne man senest opleve hende på årets Roskilde Festival i søndags, hvor MØ spillede i et fyldt Arena-telt (18.000 personer) med masser af publikummer udenfor.

Lørdag den 17. januar giver MØ dog en ganske anderledes koncert i DR Koncerthuset. Her fremfører hun sine sange i såkaldte "Night Versions", nedbarberede og halvakustiske versioner af numrene, så de lyder, som da de blev skrevet – på MØs oldemors klaver i barndomshjemmet på Fyn.

På deluxe versionen af debutalbummet kan man finde nogle af "night version"-sangene, hvor MØ fortolker sangene i deres oprindelige arrangementer – med hjemmelavede korarrangementer og beats som centrale elementer.

MØ indledte sin karriere i 2007 i elektropunkduoen MOR, der udgav flere singler på små selskaber, blandt andet "Fisse i Dit Fjæs" udsendt i 2009 på selskabet Luk Røven. I 2012 lancerede hun sine første solosange og fik hurtigt opmærksomhed fra blandt andet det amerikanske musiksite Pitchfork. I 2013 blev hendes single "Pilgrim" P3's Uundgåelige, og hun modtog Kronprinsparrets Stjernedryspris og to GAFFA-Priser. Siden er det blevet til en lang række hits som "XXX 88", "Don't Wanna Dance" og "Never Wanna Know", debutalbummet "No Mythologies to Follow", P3-Prisen overrakt af hendes store ideol Melance C fra Spice Girls, en optræden på Jimmy Kimmel Live, en udsolgt USA-tour og meget mere.

Billetsalget starter tirsdag 14. juli kl. 10. Billetter på www.drkoncerthuset.dk

Se og hør MØ i det afdæmpede hjørne nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA