x

Varm op til VM-finalen med tyske og argentinske sange

Varm op til VM-finalen med tyske og argentinske sange

Søndag den 13. juli klokken 21 er der, som den fodboldglade for længst har bemærket, finale i VM-fodbold mellem Tyskland og Argentina. Streamingtjenensten WiMP varmer op til braget med en playliste med 11 stærke sange fra hver af de to finalelande, altså én sang per spiller på banen. Hør sangene nedenfor – hvis du vil høre sangene i fuld længde, skal du dog have WiMP installeret.

De tyske bidrag byder på alt fra klassikere som Kraftwerks "The Model" (billedet), Nenas "99 Luftballons" og Scorpions "Winds of Change" til krautrock med Can, hiphop med Die Fantastischen Vier og tung rock fra Rammstein.

De argentinske bidrag rummer en stribe latin-pop- og rocksange fra grupper, der nok ikke er så kendte på disse breddegrader, eksempelvis La Banda Del Fondo, Los Fabulosos Cadillacs (ikke at forveksle med Fabulous Thunderbirds) og Karalemo Santo. Der har også sneget sig et par reggaenumre ind fra Sumo og Los Cafres, og naturligvis skal vi også have en tango fra tangoens hjemland, fra tangomesteren Astor Piazzolla.

Må det bedste hold vinde!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA