x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!


Hedebølgefestival
"Nøgenbadning, Love & Rock'n'Roll" lyder taglinen på hjemmesiden for den årlige Tisvildeleje-festival Musik i Lejet, som bliver velsignet med hedebølge i år. Der har været udsolgt i et stykke tid, men der er som altid stadig gang i salg af billetter fra folk, der er blevet forhindrede, på dba.dk og facebooksiden.  Udover et musikprogram med bl.a. Jenny Wilson, When Saints Go Machine og Turboweekend som trækplastre, er der dj's bag pulten i aften- og nattetimerne. Torsdag er det Djuna Barnes & Christian d'Or back-to-back plus dj-kollektivet Pladevennerne. Fredag er det brødre-dj-duoen Borneland, de genre-overskridende pladejagtere Dixone & Cohnny Jazz plus den hurtigt-scratchende dj-duo RapIdo og Timmy P. Og lørdag – tre dj-duoer til: Butterfingers, Solsystemet og Kenton Slash Demon. Se mere på musikilejet.dk.

Hvad: Musik i Lejet
Hvor: For enden af Tisvilde Hovedgade, Tisvildeleje
Hvornår: 17. – 19. juli
Hvordan: Facebook-link


Drum'n'bass-MC's på Rust
Fredag er der bas i Guldbergsgade, når MC Black Daniels (som du måske hørte på årets Roskilde Festival (se billedet)) kickstarter sin sommertour (og fejrer sin fødselsdag) med en fest på Rust. Black Daniels er på scenen med sit liveshow med den topenergiske trommeslager Anders Meinhardt (det skal opleves!), drum'n'bass-produceren Shield og MC Alvarado. Derudover er der drum'n'bass fra dj Breakfast og Nico Defrost – med Son of Son og Joseph Agami som MC's. Du kan komme gratis på gæstelisten ved at sende en mail (ét navn per mail) til [email protected] Ellers koster det 60 kr. i døren.

Hvad: Black Daniels Summer Tour
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.
Hvornår: Lørdag 18. juli kl. 23 til 05
Hvordan: Facebook-link


Tag bikinien på i Kødbyen
Man kan roligt kalde det god timing at lancere en ny klubaften med navnet Ibiza en lørdag under en hedebølge – men sådan kan man jo være så heldig. Der bliver grillet og pyntet op, og man må hjertens gerne troppe op i bikini og badedragt. Arrangørerne sørger for hvid røg, badebassiner og måske en skummaskine. Og der er i hvert fald gratis Piña Colada. Dj's: Why Be, Esben Weile, Casper-Malte og Linus & May. Performers: Angelina Halo og Amy Diamond.

Hvad: Ibiza #1
Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 19. juli fra kl. 18
Hvordan: Facebook-link


Hør dine favoritter fra 80'erne
I Aarhus kan man tage tidsmaskinen tilbage til 80erne, og det endda med styret i egen hånd: På V58 holder de nemlig "Back to the 80s"-fest (komplet med nostalgi-flyer med Rubik's Cube, Ghostbusters-logo og kassettebånd, tjek selv på facebooksiden – og du kan selv bestemme, hvilke hits (eller hvilke af dine egne snedige favoritter) fra dengang, du vil høre: Dj'en tager nemlig i DEN grad imod requests. Med de rette gæster tilstede kunne det jo sagtens udvikle sig til en virkelig, VIRKELIG god fest. Eller en musiksmags-battle! Så skal I høre Depeche Mode eller Rick Astley? Afsted på V58 – det er dig, der bestemmer!

Hvad: Back to the 80s
Hvor: V58, Vestergade 58, Aarhus C.
Hvornår: Lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-linkMørk techno til den lyse morgen
Der er mørk techno og rå house på KB18 fredag nat, hvor Dismantle har inviteret det berlinske pladeselskab og festkollektiv KILLƎKILL til en ni-timers session med stemningen fra steder som Berghain og Suicide Cirkus. Der er hypnotisk live-acid-techno fra den græsk-østrigske duo Cassegrain, et ligeledes live-techno-sæt fra irske Eomac og et dj-sæt fra tyske Sebastian Kökow. Og som det altid er tilfældet i dette herlige hjørne af Kødbyen bliver festen ved til den lyse morgen and well beyond. Berliner-style.

Hvad: Dismantle præsenterer KILLƎKILL Label Night
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Fredag 18. juli fra kl. 23.55 til 09
Hvordan: Facebook-linkSøndagshygge på Bryggen - UPDATE: FESTEN ER AFLYST

Velsignede hedebølge! – SÅ bliver der hyggeligt på Bryggen søndag. Ja, det er der jo sådan set altid, når solen skinner, men søndag bliver det ekstra intensiveret, når Kulturshots udendørs arrangement Sunday Hygge for tredje gang indtager græsset ved havnevandet fra kl. 11 til 22 - med cocktails i baren, dj's bag pulten og god stemning. Der er over 800 tilmeldte i skrivende stund, og med en hedebølge oven i hatten vil ordet "velbesøgt" næppe dække. Men på den rare måde.

Hvad: Sunday Hygge på Bryggen
Hvor: Bryggen, Kbh. S.
Hvornår: Søndag fra kl. 11 til 22
Hvordan: Facebook-link


KILLƎKILL
Cassegrain
Eomac
Sebastian Kökow

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA