x

Mød Questlove: Vanguard inviterer til efterfest i Vega

Mød Questlove: Vanguard inviterer til efterfest i Vega

Når Vanguard Festival løber af stabelen fredag den 1. august og lørdag den 2. august, er det faktisk ikke helt slut endnu. Det kunne man ellers let ledes til at tro, når man ser på stjerneparaden af navne, der optræder på festivalen. Med både The Roots, Neneh Cherry, Mew, Large Professor og George Clinton & Parliament Funkadelic på programmet må festivalen siges at være toptunet til at modtage tusindvis af sommerglade københavnere. Men endnu et arrangement er nu tilføjet festivalen – og det efter mørkets frembrud. 

For når musikken er slut på Søndermarken, forsætter efterfesten på Vega til eventet Late Night, hvor dj- og koncert-lineuppet er langtfra tyndt. Under Lord Finesse's – der også spiller på festivalen – kyndige værtsskab, bliver aftenen en fest med dream-teamet af dj's og artister.

I den mest prominente ende finder vi trommeslageren fra The Roots, Questlove. Hans blanding af moderne hiphop og vintage R&B er ikke til at tage fejl af – og så endda udført af "Coolest Person of The Year" ifølge magasinet Times.

Titlen er heller ikke det der mangler hos DJ Rafik. Tyskeren leverer hidsige beats og en sofistikeret tone, og formår altid at sætte festen i højeste gear. Derudover er han udnævnt som World DJ Champion, med alt hvad det indebærer.

Med et gigantisk afrohår puster den amerikansk-svenske R&B-darling Mapei liv i det glødende publikum med en nyfortolkning af R&B-genren, hvor hun selv er placeret øverst som Queen Mapei. Forvent en intens, autentisk og hæsblæsende koncert, når am-svenskeren går på scenen.

Er du til house, er du til DJ Des Andres. Sådan er det hvert fald for mange. DJ Des Andres er Detroit-trommeslager og DJ i Slum Village DJ Des Andres, og et af de helt store navne på housescenen lige nu. Med løftede arme og tunge beats skal Vega nok house'e med, når DJ Des Andres spiller op til dans. 

DJ Boogie Blind er kendt for sin vilde teknik og sine remix-talenter. Som medlem af det New York-baserede DJ-crew The X-Ecutioners har DJ Boogie Blind blandt andet remixet for Rum-DMC, Cypress Hills og Kool G Rap. 

Også værten selv, Lord Finesse, vil betræde trægulvet på Vegas scene til Vanguard Late Night festen. Som artist og producer trådte han ind på hiphopscenen i Niw York i 1989 – og har været godt repræsenteret lige siden. Som producer har han blandt andet hjulpet Notorious B.I.G. med debutklassikeren "Ready to Die".

Foruden ovenstående optræder de to DJ's DJ Ben og Phase 5 også i aftenens løb i henholdsvis Store Vega og Vega Lounge. Har du armbånd til Vanguard er eventet gratis, mens det koster 100 kroner for den interesserede, der kun vil til efterfesten den 2. august fra klokken 23.30 til klokken 04.00. Billetter hertil vil blive solgt i døren i Vega på aftenen.

Har du endnu ikke fået købt din billet til Vanguard Music Festival 2014 endnu, kan du gøre det ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA