x

P. Diddy sagsøgt for svimlende beløb

P. Diddy sagsøgt for svimlende beløb

Det er sommer, og det er varmt. Så varmt, at Valerie Joyce Wilson Turks, muligvis i et tilfælde af hedeslag, har sagsøgt P. Diddy for 1 trillion dollars. Det skriver NME. Søgsmålet er indgivet til højesteret i Los Angeles. Hun påstår også, at P. Diddy aka Puff Daddy aka Sean Combs er far til hendes nu 23-årige søn Cornelius Wilson. Selv er hun 31 år gammel.

Derudover beskylder hun Diddy får at have forårsaget terrorangrebet 9/11 i New York tilbage i 2001, for at være skyld i, at sønnen sidder i kørestol og i at have stjålet en poker-chip, der ifølge Turk selv angiveligt skulle være 100 zillioner dollars værd. Ifølge retspapirerne, der kan findes på radaronline.com, beder hun om, hvad der svarer til 5.516.080.000 danske kroner, der blandt andet skal dække børnebidrag og tabt arbejdsfortjeneste.

I de indgivne papirer har Turk selv skrevet: "(Diddy) gik igennem Kim Porter (Diddys ekskæreste) og Rodney King (offer for politivold tilbage i 1991) og rev World Trade Center ned, og de kom alle sammen og slog mine børn ned. Han har gjort både mig og min baby handicappede. Han er skyld i, at min søn sidder i kørestol. Jeg vandt en masse penge i et casino i Mississippi, og Sean P Diddy Combs har den chip, der skal give mig mine penge. Jeg vil have min chip, vær venlig at hjælpe mig. Den er mere end 100 zillioner dollars."

Turk har også bedt om at få et polititilhold mod P. Diddy, men det har dommeren nægtet. Selvom kvinden ikke forventes at komme særligt langt med disse anklager, er der alligevel sat en dato for høring. Det bliver den 31. januar. Solstik anyone?

En ældre historie, der måske kan vække smil på de tørstende læber.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA