x

Videopremiere: Catch The Breeze klar med ny single

Videopremiere: Catch The Breeze klar med ny single

Catch the Breeze er et nyt alternatit rock-band, der består af sanger og guitarist Aage Hedensted, der også kendes fra Mixtune For Cully, bassist Lars Madsen og trommeslager Andreas Bundgaard. Disse tre herrer har alle tidligere spillet i det Aarhus-baserede band Yellowish, der reelt gik i opløsning i 2007, selvom det først blev offentliggjort tidligere i år. Nu går det dog ikke længere så stille, for trioen er allerede klar med en ny single og video som opfølger til deres debutsingle, "Seven Years Of Heavy Dreams", der udkom i maj. Den nye single hedder "International Love", og du kan se den her forneden.

Videoen er lavet af TAFT FILM, produceret af Anders Fisker. Den er inspireret af film noir-genren, hvad da også kommer til udtryk i de adskillige sort/hvid-montager, som kaster deres skær over bandet, der spiller.

Gruppen beskriver herudover, at udtrykket i deres musik er "let og enkelt, men kompositionerne rives ofte med til hvirvlende højder af det dynamiske sammenspil". Med inspiration fra den alternative rock og især shoegazer-scenens støjende univers er de tre venner samlet igen med det erklærede mål: at genoplive støjen i dansk rock. Catch the Breeze er i øvrigt opkaldt efter en sang af de engelske shoegazer-veteraner Slowdive, der gæstede årets Roskilde Festival. Det er da også dem, der nikkes anerkendende til i "International Love".

Se "International Love" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA