Nyhed

Læs stort interview med The Moons

De engelske syrerockere udgiver i dag deres tredje album, Mind Waves, og derfor har GAFFA talt med forsanger Andy Crofts

Det engelske indierockband The Moons udgiver i dag deres tredje album. Herhjemme er de måske ikke umiddelbart så kendte, men i deres hjemland har de prominente fans. blandt andre Paul Weller, Ray Davies og sågar Tour de France-vinderen Bradley Wiggins. Under den sidste uge af Touren i 2012 lyttede Wiggins angiveligt intensivt til bandets andet album "Fables of History". 

GAFFAs Christian Voldborg Andersen har talt med forsanger, sangskriver og multiinstrumentalist Andy Crofts, og du kan læse det fulde interview ved at følge linket her forneden - samt se en musikvideo fra det nyeste udspil, singlen "Body Snatchers".

Crofts fortæller blandt om et af sit livs største øjeblikke, nemlig mødet med Paul McCartney:

- Weller skulle introducere Pauls koncert i Royal Albert Hall i London, og jeg blev inviteret med til at møde McCartney på forhånd. Jeg kan sige, at jeg har mødt en Beatle og givet ham håndtryk og taget billede med ham, og det betød alt for mig. Jeg har lært alt fra The Beatles. Da jeg stod lige dér ved siden af ham, tænkte jeg ikke på andet end The Beatles i deres Hamborg-dage. Jeg elskede også, at uanset hvor berømt Weller selv er, kunne han ikke skjule, at han selv blev lige så spændt som jeg, da han er kæmpe Beatles-fan. Jeg vil aldrig glemme det øjeblik.


Læs det fulde interview i GAFFAs artikelsektion her.

Se musikvideoen til "Body Snatchers" her: 


ANNONCE