x

Arctic Monkeys er i studiet

Arctic Monkeys er i studiet

Der synes at være bred enighed blandt publikum og kritikere om, at engelske Arctic Monkeys udsendte årets bedste album, da de i januar kom med pladen "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not".

Nu kan vi så fortælle, at kvartetten er godt i gang med at skrive materiale til deres næste plade. Faktisk er de ifølge NME så godt i gang, at de har skrevet seks nye sange, som de lige nu er ved at indspille sammen med produceren James Ford (Klaxons og Mystery Jets) i et studie i London.

De seks sange, Arctic Monkeys lige nu arbejder på hedder "D If For Danger", "This House Is A Circus", "The Bakery Song", "Plastic Tramp", "Balaclava" og så en sang, der endnu ikke har fået en titel og som formodentlig dukker op som en b-side på et tidspunkt.

Sanger Alex Turner beskriver "D Is For Danger" som "kort of groovy", mens "Balaclava" "tegner et radikalt dreng-pige-dreng scenarie".

Det er stadig vel tidligt at tale om udgivelsesdatoer og lignende, men vi skal naturligvis nok berette videre, når der er nyt i sagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA