x

Mighty Music afholder to dages festival

Mighty Music afholder to dages festival

Det kommer til at gå djævelsk hedt for sig fredag den 22. august og lørdag den 23. august, når det danske metal-pladeselskab Mighty Music afholder to dages festival i hjertet af København. 

Pladeselskabets bands er linet op til at spille rockklubben High Voltage op. De to dage er delt op i hvert sit tema. Fredag er således den "alternative" dag, hvor vinklen er rock'n'roll/punk/hardrock, mens lørdag byder på godter fra den mere ekstreme ende med death/thrash metal og post-hardcore.

Du kan således høre de svenske rock'n'rollers Lou Siffer And The Howling Demons, Broadway Killers fra Aarhus, som netop er kommet hjem fra en turné som support for Bad Religion, og A Road To Damascus om fredagen.

Når lørdagen toner ind, starter ballet med Herod fra Schweiz, dødsmetalbandet Aphyxion fra Ribe, og ligeledes danske Roarback (billedet). Sidstnævnte udgav i januar albummet "Echoes Of Pain" som imponerede GAFFAs Keld Rud. Anmelderen var ellers en smule skeptisk over endnu et dansk dødsmetal udspil, men han måtte overgive sig. Han kvitterede med fire stjerner og skrev: "Jeg tilgiver, at Roarback har kastet sig over en overbefolket genre, for de gør det godt."

Michael H. Andersen, medstifter af Mighty Music, udtaler:

"Mighty Musics roster og profil er stærkere end nogensinde, og kræfterne bag vores label er ligeledes i en liga som aldrig før. Dette ønsker vi at fejre med en 2-dages Mighty Music Fest på Københavns rock/metal venue High Voltage i august. Til dette arrangement vil vi vise mangfoldigheden og kvaliteten af ​​seks af vores albumaktuelle bands fra Sverige, Schweiz og Danmark - så ja, det er en international fest - ligesom Mighty Music-selskabet, som altid har været stolt af at arbejde med kunstnere fra hele verden."

Billetter er i salg og kan skaffes via Billetto.dk - fredag + lørdag

Lad os ta' lidt dansk død med Roarback:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA