x

Videopremiere: Bjørnskov hylder venskabet

Videopremiere: Bjørnskov hylder venskabet

Det har været et travlt år for Peter Bjørnskov, der optræder under navnet Bjørnskov. Sidste år prægede han radiobølgerne med sit hit, "Vi Er Helte", og nu er han klar med en singleforløber, "Venner For Evigt", for hans debutalbum, der udkommer på den anden side af sommeren. Du kan se musikvideoen eksklusivt her forneden.

Bjørnskov har tidligere markeret sig blandt andet i Melodi Grand Prix, hvor han har skrevet og komponeret sange fremført af kunstnere som blandt andre Bryan Rice og Mohamed Ali. Han har også medvirket på Kato og Safri Duos "Dimitto (Let Go)". Han kan dog også selv som solo-artist, hvad man kan høre på den fængende "Venner For Evigt". Om sangen fortæller han:

"Det en sang om venskab; og sommeren har altid været en ekstra erindrings-trigger for mig i forhold til barndomsvenner, hvad enten det var fodbold, klatre i træer eller bygge huler i skoven. Det er ting, man aldrig glemmer. 'Venner For Evigt' lå lige til højrebenet for mig, og teksten gav meget sig selv, da jeg skrev den, for den handler om min bedste ven og mig, som blev genforenet for nylig efter ikke at have haft kontakt med hinanden i en årrække. Det at have sine venner tæt på giver en stærk følelse af fællesskab, og at man kan klare alt. Venner kommer og går hele livet, men dem, der bli'r ved din side, det er dem, der er de rigtige venner."

"Venner For Evigt" har den slags pop-omkvæd, der rækker helt op igennem himlen til skyerne. Et dansk sommerhit til at nyde i varmen?

Bjørnskov har også fået en del live-erfaring, da han var med som support for popduoen NOAH samt turnerede med Kato/Safri Duo.  

Du kan se "Venner For Evigt" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA