x

Videonyhed: Go Go Berlin styrer landevejen

Videonyhed: Go Go Berlin styrer landevejen

Har du nogensinde tænkt over, hvordan det føles at være på turné med et succesfuldt rockband? Go Go Berlin giver dig chancen for at komme med rundt på landevejen i deres nye musikvideo, "Gimme Your". Se den her forneden. 

Der er fart over feltet, som drengene fra Go Go Berlin skyder af sted og laver stunts på skateboards. Vi fanger dem til gøglermarked. Og vi fanger dem ikke mindst på og af scenen, hvor energien altid er i top. Det intense live-show samt humoren bag scenen og rastløsheden på de monotone køreture mellem shows indkapsles rammende i sort/hvid.

Musikvideoen er filmet af Morten Rygaard i forbindelse med lanceringen af det nye Nikon D810, som han eksklusivt har fået lov at bruge til optagelserne. Skulle Rygaards navn lyde bekendt, er det fordi, han gennem årene også har leveret masser af flotte fotografier til GAFFA. Du har sandsynligvis set hans værker pryde forsiden af bladet op til flere gange. Du kan se ham fortælle om, hvorfor han elsker at tage billeder af Go Go Berlin og det nye kamera i en "Behind The Scenes"-video (også forneden).

Go Go Berlin har haft et travlt år med utallige koncerter i udlandet - for eksempel Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig, Spanien, Kina, Indien og USA. Debutalbummet "New Gold" er således blevet udgivet i fem lande indtil videre. Albummet modtog da også fire stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez, der i sin anmeldelse konkluderede: "Og så skal fandenivoldskheden, energien og den insisteren, drengene lægger i rendyrket rock og rul honoreres." 

Du kan se en koncertkalender for Go Go Berlins danske shows i efteråret helt i bunden af denne artikel. 

Se "Gimme Your" her, og hvis det ser action-packed ud, kunne du jo overveje at starte dit eget rockband:

Kom med "Behind the Scenes": 

Behind the scenes with Nikon D810 from PATRIK SKOGLOW PHOTOGRAPHY on Vimeo.

 

Go Go Berlin - Koncertkalender DK, efterår 2014:

Rønde Gymnasium, Rønde, onsdag den 24. september

Mantziusgaarden, Birkerød, torsdag den 25. september

Kulisselageret, Horsens, lørdag den 27. september

Bygningen, Vejle, fredag den 21. november

Studenterhuset, Aalborg, lørdag den 22. november

Posten, Odense, torsdag den 27. november

Vega, København, fredag den 28. november

Voxhall, Aarhus, lørdag den 29. november


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA