x

Dukke-sangerinde i stemningsfuld musikvideo

Dukke-sangerinde i stemningsfuld musikvideo

Udseendet leder tankerne hen på Lady Gaga, og lyden i den ny musikvideo "The Actress" minder også om selvsamme kunstner krydret med rock-toner a la Linkin Parks seneste skæring afrundet med dup-step-lyd, som Skrillex ville gøre det. Se den her forneden.

Sangen er et resultat mellem den selvudnævnte dukke-personlighed Sada Vidoo, produceren Chris Ballard og hans far, Russ Ballard. Sidstnævnte har blandt andet tidligere skrevet sange for KISS og Rainbow.

Sada Vidoo lever sig helt ind i rollen som den mangefacetterede dukke-personlighed, der dyrker ydrepolerne i det mørke og lyse univers, hvilket hun kanaliserer ud gennem sin musik. I videoen er hun da også klædt ud i alt fra sorte til lyse kjoler, mens lyssætningen veksler mellem det frelsende og misantropiske.

Med sine egne ord siger hun: "Nogle mennesker kalder mig en dukke ... Nogle mænd har kaldt mig deres pige ... En kvinde kalder mig sit barn. Nogle dage vil du måske synes, at jeg er for mørk - om natten kan du måske sige, at jeg er for lys. Velkommen til mit univers! Jeg er bare Sada Vidoo." 

Nummeret "The Actress" er at finde på albummet "A Story With No End", der udkommer via Target Records den 12. august.

Du kan tjekke videoen ud her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA