Nyhed

Helt ud i skoven med A Road To Damascus

Det danske rockband er klar med debutalbum til august, hvor de også tager på Danmarksturné

De unge rødder i A Road To Damascus udgiver deres andet album, "In Retrospect", den 25. august. Du kan se musikvideoen til deres single, "All Said And Done", her forneden samt se koncertdatoer for efteråret.

A Road To Damascus bygger bro til den amerikanske rock/pop-punk-scene med deres sans for iørefaldende melodier som for eksempel 30 Seconds To Mars og ind-til-benet-sangskrivning som Green Day. Det fremgår da også tydeligt af "All Said And Done", som sin hårdtslående karakter til trods byder på en ørevenlig melodi. På den måde passer musikvideoen måske meget godt med de energiske rødder sat i en idyllisk skovs rolige og mytiske omgivelser.

På det nye album "In Retrospect" tager bandet et skridt tilbage lyrisk for at reflektere over deres liv og de valg, de har foretaget undervejs: "Mange af sangene på albummet handler om vigtigheden af de valg, vi træffer og om at gøre op med de ting, vi ikke er tilfredse med, frem for at køre gennem livet på autopilot," fortæller guitarist Mads Møller.


På titelnummeret "In Retrospect" gæster sanger Harry Radford fra det britiske post-hardcore-band Yashin, som A Road To Damascus delte scene med til én af deres første koncerter tilbage i 2010: "Vi mærkede med det samme effekten af Yashins selvsikre- og energiske fremtræden på scenen, og de blev virkelig et band, som vi så op til. Da vi fire år senere diskuterede potentielle gæstevokalister, var Yashins clean-vokalist, Harry Radford, en af de første, vi kom i tanke om." forklarer Mads.

Nummeret blev sendt til Yashins management, og efter et par dage svarede Harry, at han var vild med nummeret og at han meget gerne ville være med på det. "Dét at han [Radford] er med på nummeret, synes vi binder en fin tråd sammen fra vores start og til hvor, vi er nu. Samtidig føler at vi det er et kvalitetsstempel på, at vores musik kan vække interesse uden for landets grænser," fortsætter bassist Jakob Munk.

I 2010 skabte A Road To Damascus den nu årlige velgørenhedsturné, Rock'N'Charity Tour. Med Rock'N'Charity Tour har bandet været på tour i alle hjørner af Danmark og samlet penge ind til Børnecancerfonden. I 2012 kunne bandet donere mere end 50.000 kroner efter 10 koncerter rundt omkring i landet. I år håber de at få samlet 100.000 kroner ind. 


Se "All Said And Done" her: 

A Road To Damascus - Koncertkalender, efteråret 2014


D. 6/9 – Slotrock, Nordborg

D. 19/9 – Gimle, Roskilde

D. 20/9 – Metromusik, Ringsted


D. 26/9 – Paletten, Viborg

D. 27/9 – Von Hatten, Randers

D. 3/10 - Kulturfabrikken, Nykøbing Falster


D. 4/10 – Tapperiet, Køge

D. 10/10- Rockstjernen, Herning

D. 11/10 - HeadQuarters, Århus


D. 17/10 - Musikhuzet, Rønne

D. 8/11 - Stengade, København (FINAL PARTY)

 


ANNONCE