x

Lily Allen anholdt - for sjov

Lily Allen anholdt - for sjov

Australske politimænd er kommet i problemer for at eksortere den engelske sangerinde Lily Allen gennem Gold Coast Lufthavnen i Queensland efter hendes to uger besøg i landet. De blev nemlig overtalt til at posere på et billede til Allens Instagram, hvor de lægger sangerinden i håndjern. Hvad der nok blot skulle være en spøg, er nu blevet til en ordentlig skideballe. Det skriver Mashable.

På billedet kan man se Lily Allen i knæ, mens en stor politimand smider håndjernene på hende. Desværre er det et brud på reglementet at bruge håndjern i sådan en henseende, viser det sig. 

Det var da også svært for politmændene at bortforklare efterfølgende, fordi Allen postede billedet på Instagram under tagget "#uhoh". Herfra strømmede det hurtigt ud til hendes fem millioner følgere gennem forskellige sociale medier. Billedet er senere blevet taget ned igen.

En talsmand for det australske politi har udtalt til Mashable, at politimændene nu vil blive udsat for en intern undersøgelse.

"På hendes forespørgsel anbragte de involverede medlemmer håndjern på frøken Allen for at få taget et billede," siger talsmanden. "Det lader til, at de involverede medlemmer var lidt for fanget af øjeblikket og således forbrød sig på standardreglementet. Det er nu en sag for vores interne afdeling."

Lily Allen udgav tidligere på året sit comeback, navngivet med et blink i øjet til Kanye West, "Sheezus". Og det er ikke kun Australien der får de nye sange at høre live. Allen er nemlig koncertaktuel i Danmark den 11. november, hvor hun giver koncert på TAP1 i København. 

Billetter til koncerten er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Du kan se Lily Allens seneste musikvideo, "URL Badman", her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA