x

Orlando Bloom angriber Justin Bieber på Ibiza

Orlando Bloom angriber Justin Bieber på Ibiza

Danske Remee må siges at befinde sig, hvor det sker. Under et hyggeligt restaurantsbesøg på den spanske ø Ibiza var han i går vidne til en stjernespækket skandale af dimensioner. Skuespilleren Orlando Bloom stak den skandaleombruste Justin Bieber én på sinkadusen, før skuespillerkollegaen Leonardo DiCaprio og supermodellen Naomi Campbell greb ind. Det amerikanske sladdersite TMZ har fået fingrene i en video, og du kan i grynet pixelering se de to kamphaner blive skilt af her forneden. 

Remee skriver på sin Facebook-væg:

"Man ved man er på en happening-restaurant, når Orlando Bloom slår Justin Bieber i maven og bliver reddet af Leonardo Dicaprio, indtil Naomi C får alle på bedre tanker.. Men det er også sent nu. Godnat <3".

Der gisnes endnu om årsagen til angrebet, men ifølge flere internationale medier skyldes de flyvske næver, at Bieber skulle have været lidt for tæt på Orlando Blooms ekskone, modellen Miranda Kerr, i 2012, hvor parret stadig var gift. Derudover har Bloom også været på date med Biebers ekskæreste, Selena Gomez, tidligere på året. Så er der altså også lagt op i kakkelovnen til forsmåede maskuline egoer. 

Atmosfæren skulle have været rolig, indtil Bloom pludselig fløj i flæsket på Bieber. Justin Bieber skulle angiveligt have modtaget flere slag i hovedet, selvom Remee rapporterer maven som nedslagsstedet. Angrebet blev først stoppet, da Leonard DiCaprio og Naomi Campbell greb ind. Senere tog Bieber mandigt til genmæle på sin Instagram-profil, hvor han lagde et billede af Miranda Kerr i bikini op. Billedet er blevet fjernet, men Daily Mail nåede at tage et screendump af billedet, som du kan se her.

Mon ikke Bieber bare skal være glad for, at Orlando Bloom ikke crashede festen klædt ud som Legolas fra "Ringenes Herrer" bevæbnet med bue og pil? 

Se videoen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA