x

Morrissey sagsøgt af tidligere bodyguard

Morrissey sagsøgt af tidligere bodyguard

Problemerne fortsætter for Morrissey. Nu er den albumaktuelle sanger blevet sagsøgt af sin tidligere bodyguard, Bradley Steyn. Det skriver Pitchfork.

Bradley Steyn hævder i søgsmålet, at han blev fyret, fordi han nægtede at følge et påtrængende ønske om at "skade" bagmanden af fan-websiden Morrissey-solo.com. Ifølge TMZ skulle Morrissey have følt, at websiden "invaderede hans privatliv" og spurgte derfor Steyn, om den pågældende fan bag siden "kunne komme til skade". Søgsmålet siger videre, at Morrisseys turné-manager skulle have spurgt om "man kunne slippe af med" den pågældende fan og diskuterede, hvordan man kunne få fat i mandens adresse. Steyn nægtede at adlyde ønsket og blev fyret kort tid efter.

Morrissey har endnu ikke udtalt sig om beskyldningerne. 

Morrissey aflyste i juni sin amerikanske turné på grund af en virus han har pådraget sig undervejs. Der har været en smule drama omkring aflysningerne - til dels fordi Morrissey har beskyldt sin opvarmning, den amerikanske sangerinde Kristeen Young, for at have smittet ham og dernæst fordi Sir Cliff Richard, som Morrissey skulle have optrådt med, offentligt har givet udtryk for sin dybeste skuffelse.

Morrissey er også i fuld gang med at skrive på sin debutroman, som han efter eget udsagn var halvvejs færdig med i januar. Han fik sidste år stor succes med sin selvbiografi "Autobiography", som ifølge ham selv har haft mere succes end nogen af sine pladeudgivelser.

Hans seneste album, "World Peace Is None Of Your Business", udkom tidligere i juli. GAFFAs Lars Löbner Jeppesen kvitterede begejsteret med fem stjerner og skrev: "Dobbeltsidet lungebetændelse, anæmi og blødende mavesår har de senere år holdt Morrisseys koncertvirksomhed i stampe, men selv ikke Egyptens ti plager har kunnet holde den aristokratiske sanger fra studiet – ergo ankomsten af dette tiende soloalbum, der sprudler af liv med en skarphvæsset Moz i usædvanligt hopla. For selvom han alle dage vil blive ligestillet med et gråt og dystopisk Manchester, blomstrer han her som en nysgerrig kosmopolit på et musikalsk meget ambitiøst udspil."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA