x

James Vincent McMorrow opgraderer koncert

James Vincent McMorrow opgraderer koncert

James Vincent McMorrow gæstede dette års Northside, og hans popularitet i Danmark må siges at være stor. Den irske sanger/guitarists kommende koncert i Danmark onsdag den 8. oktober er nemlig blev flyttet fra Lille Vega til Store Vega.

James Vincent McMorrow fik et vist gennembrud i hjemlandet, da han i 2010 albumdebuterede med "Early In The Morning." Hans guitarbaserede folk-sange fik ham senere i det velansete engelske tv-show "Later… With Jools Holland", og i 2012 fik pladen en European Border Breaker-pris for sine flotte salgstal uden for hjemlandet.

McMorrow begyndte at eksperimentere med sit udtryk på sit andet album fra i år, "Post Tropical". Inspireret af fundet af en harddisk fyldt med hans bud på omskrivninger af N.E.R.D.s sange, gik han i en mere elektronisk retning med input fra r&b og hiphop. GAFFAs Pelle Sonne Lohmann fandt resultatet delvis vellykket. Han kvitterede med fire stjerner og skrev: "McMorrow er kolossalt talentfuld og har en helt ekstraordinær stemme, som udnyttes til at kreere den ene overdådige vokalharmoni efter den anden, men indimellem kammer de højstemte ambitioner over, og undertegnede har det svært med de mest floromvundne stunder på Post Tropical." 

Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se McMorrow med hans hit "Higher Love" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA