x

Grim Fest ramt af aflysning – erstatning fundet

Grim Fest ramt af aflysning – erstatning fundet

Engelske The Fat White Family har desværre meldt afbud til Danmarks Grimmeste Festival. En afløser er dog fundet. Det bliver The Blue Van.

The Fat White Family beklager meget deres afbud, men grundet rejseproblemer kan de ikke nå frem til aftenens koncert.

"Det sker jo desværre af og til, at der kommer et afbud, og vi havde glædet os til koncerten i aften, så selvfølgelig er vi ærgerlige. Men vi har nu fundet et rigtig godt navn i stedet," lyder det fra arrangørerne.

I stedet bliver det Brønderslevdrengene The Blue Van, der overtager spilletiden klokken 19.00.

"Vi har i flere år gerne villet have The Blue Van ud på gården igen, for sidst de var her, var det en super fed koncert. De er nogle skide dygtige knejter, så vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores gæster så stærkt et navn til erstatning," lyder det fra arrangørerne.

The Blue Van fans har noget at glæde sig til, hele tiden, for resten af året udsender The Blue Van nemlig kun singler. Den første i rækken hedder "The Beat Goes On" og udkom i maj. Før albumformattet helt blev forladt, udgav The Blue Van deres seneste album, "Would You Change Your Life?" i 2012. GAFFAs Christian Erin-Madsen kvitterede med fire stjerner for udgivelsen og skrev: " Der er fine højdepunkter, men selv om hovedingrediensen er det rockede, er der også en bredde, der fjerner bandet fra at aflevere det kompromisløse, de på sin vis slog igennem med. Og som på mange måder kan være nøglen til det helt spektakulære album, som disse drenge så afgjort har talentet til at smide på bordet en dag."

Der er forsat billetter i salg til Danmarks Grimmeste Festival, og de kan skaffes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA