x

Danske støjpoprockere højt på hitlisten

Danske støjpoprockere højt på hitlisten

Det er fredag og dermed dagen for offentliggørelse af de danske hitlister, og vanen tro kigger vi nærmere på toppen og ugens nyheder. Øverste nyhed finder vi på en fjerdeplads, hvor støjpoprockerne The Raveonettes er gået ind med deres syvende fuldlængde-album, "Pe'ahi", opkaldt efter en surfer-lokalitet på Hawaii.

Ellers er der traditionen tro ikke mange nyheder på hitlisten i de udgivelsesfattige sommermåneder. I top 40 finder vi dog La Roux, der går ind som nummer 27 med "Trouble in Parade", belgiske Stromae er ny på en 33. plads med "Racine Carré", og mesterdirigenten Herbert von Karajan (1908-1989) er ny som nummer 40 med "Karajan Symphonie Collection".

I toppen ligger igen-igen-igen Rasmus Seebach og hans tredje album, "Ingen Kan Love Dig I Morgen". I alt har albummet ligget nummer 1 på hitlisten i 14 uger og har til dato ligget på hitlisten i 38 uger. Nummer to er danske L.I.G.A. og deres selvbetitlede debutalbum, mens det australske pop/rock/punk-boyband 5 Seconds of Summer ligger nummer tre, ligeledes med deres selvbetitlede debut.

På både track- og streaminglisten ligger Lukas Graham og "Mama Said" i toppen, mens den mest spillede sang på de danske radiostationer er Burhan G feat. L.O.C. med "Karma". I alle tre tilfælde ligesom i sidste uge.

Se den såkaldte lyric video til et nummer fra det nye Raveonettes-album, "Endless Sleeper":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA