x

Dansk musik overalt 30. november

Dansk musik overalt 30. november

Den 30. november fejrer de danske sangskrivere og komponisters organisation KODA sin 75-års fødselsdag, og det markeres med en såkaldt "Spil dansk dag".

Denne dag vil der på en lang række spillesteder, musikskoler, undervisningsinstitutioner og scener blive spillet musik skrevet af danske sangskrivere og komponister.

Både DR’s P3 og P4 vil 30. november udelukkende spille danskproduceret musik, og det samme gælder en lang række lokalradioer.

KODA siger: "Vel er det godt at lytte til og få inspiration fra udlandet, men det er vigtigt, at det danske publikum også stifter bekendtskab med den mangfoldighed, der er blandt danske komponister og sangskrivere."

Blandt arrangementerne, der spreder sig over både rock, jazz og klassisk, kan nævnes "Gentofte spiller dansk"-koncerten i den svenske villa i Bernstorffparken. Medvirkende er bl.a. Sanne Salomonsen (billedet), Bo Stief, Bobo Moreno, Palle Mikkelborg, Helen Davies Mikkelborg og Poul Halberg.

I midten af november udsender KODA den landsdækkende avis "Spil dansk", der fortæller mere om arrangementet. Du kan også finde information på www.spildansk.dk.

Spil dansks hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA