x

Oplev Pharfar & Donkey Sound i Aarhus

Oplev Pharfar & Donkey Sound i Aarhus

I fortsættelse af Aarhus-spillestedet V58's succes med eventen Shakka Mi Makka fra april måned, hvor Jam Yard & Goodness Events inviterede til påske-reggae, præsenteres nu en dancehall-udgave af samme koncept, denne gang under navnet SHAKKA MI MAKKA – alt er godt DANCEHALL edition!

Var du med i påsken, så ved du at "Shakka Mi Makka" er et jamaicansk udtryk, der betyder "at hænge ud med vennerne". Arrangørerne opfordrer til at tage danseskoene på (og vennerne under armen), da de lover en vild aften med masser energi og gode vibrationer. Det sker på fredag den 15. august.

For at leve op til frasen SHAKKA MI MAKKA – alt er godt DANCEHALL edition, byder aftenen på Danmarks vel nok største navn inden for dancehall-genren, nemlig ingen mindre end Pharfar & The Donkey Sound Band. Pharfar kommer direkte fra turneen med "Donkey Road Show", hvor han har spillet for tusindvis af mennesker på flere store festivaller i Danmark, og turneen afsluttes med en intim koncert med hans liveband og ikke mindst med en række af vennerne fra Donkey Sound samt den jamaicanske DJ Mitch Mitchel.

Pre-party

Men allerede før showtime er der indbudt til fest. Amalie Zaar fra VuvuZela Dance Crew afholder dancehall workshop, hvor alle der har lyst til at lære de seneste hotte dancemoves straight from Yard kan deltage fra kl. 17:00 – 18:30. Tilmeldinger bør ske på Amalies Facebook-side og det koster 100 kr. at deltage.

Fra klokken 18:00 – 20:00 serveres der for en 50'er ægte jamaicansk jerk chicken og beef stew på V58. Hvis man ønsker at spise med, skal der bestilles bord på Caribbean Corners Facebook-side

Party

Alt i alt venter der V58 en særlig spændende aften på fredag, hvor dørene til livemusikken åbnes klokken 21:00, hvor der bydes på velkomstdrinks til alle indtil klokken 22:00. Aarhus' lokale "rub-a-dub-soldiers" Ruby Sound med Danmarks eneste kvindelige selector DJ Ida varmer op med de nyeste reggae- og dancehallsingler og Vuvuzela Dance Crew, der lige er hjemvendt fra Jamaica, vil åbne dansegulvet med deres kendte koreografier, hvor alle inviteres til at danse med.

Aftenens koncert med Pharfar & Crew begynder ved midnat, men der er opvarmning, inden Pharfra går på ved DJ MwaKenya og Aalborgensiske Lise Ranks, der er et af de nye kvindelige navne på den hjemlige dancehallscene.

After-party

Festen fortsætter frem til den lyse morgen med Shack Dem Sound (Jam), DJ Dave Q (Jam) og Riddim Fex (Denali Sound), der har lovet at spille masser af hotte dancehall hits, ligesom Papa Bongo under konceptet 'Smoker's Paradise spiller tonsvis af chilin' dub i kælderen.

Caribbean Corner vil levere original Jamaican party finger food i løbet af aftenen, og repræsentanter for Marley Coffee vil aftenen igennem brygge den bedste kaffe og der er smagsprøver til alle.

Billetprisen til livemusikken og after-party er på kun 125 kr., men som noget nyt er der denne aften mulighed for at købe en særlig VIP -pakke til 175 kr., der giver adgang til specielle priser ved baren hele aftenen samt adgang til VIP-området med mulighed for "Meet & Greet" med Pharfar & Donkey Sound Crew.

For mere information om aftenens arrangement, tjek Shakka Mi Makka på Facebook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA