x

Morrrissey droppet af pladeselskab

Morrrissey droppet af pladeselskab

Den tidligere The Smiths-sanger står igen uden pladeselskab kun en måned efter, at han udgav sit seneste album.

2014 er bare ikke Morrisseys år. Ikke nok med at han har måttet aflyse en række koncerter på grund af sygdom, er blevet sagsøgt for angiveligt at have kommet med voldstrusler mod en administrator for en fanside på internettet og har set sig nødsaget til at klage over manglende opmærksomhed i forbindelse med udgivelsen af hans album "World Peace Is None Of Your Business" i forrige måned. 

Albummet var hans første i fem år og modtog fem stjerner af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen under overskriften: "Knivskarp kosmopolit excellerer efter fem års pause".

Nu har Capitol og underselskabet Harvest Records droppet kunstneren, skriver fansiden True To You.

True To You fungerer nærmest som et officielt talerør for Morrissey, og i forrige uge publicererede han selv en melding på siden, hvor han blandt andet kritisererede pladeselskabet for ikke at betale for produktionen af en musikvideo. Samtidig roste han forskelllige YouTube-brugere, som havde lavet egne videoer til nogle af sangene fra "World Peace Is None Of Your Business".

Spørgsmålet er, om det er denne kritik, der nu er skyld i, at den tidligere The Smiths-sanger atter står uden pladeselskab igen.

Morrissey sluttede sin melding med at afsløre, at han besøger den portugisiske hovedstad Lissabon den 6. oktober for at give den første koncert i forbindelse med årets albumudgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA