x

The 1975 vender tilbage igen

The 1975 vender tilbage igen

Hvis du gik glip af det fremadstormende engelske band The 1975 på årets Smukfest, kan du atter få chancen, når de gæster Store Vega onsdag den 15. oktober.

Bandets medlemmer Matthew Healy, Ross MacDonald, Adam Hann og George Daniel mødte hinanden tilbage i 2002 på Wilmslow High School og har siden da gennemgået en transformation fra at være et ungdoms-punkband til at blive det alternative rockband, som de er kendt for at være i dag. Efter tre ep-udgivelser udsendte de sidste år deres selvbetitlede debutalbum, hvoraf det er blevet til flere hits især hjemlandet - blandt andet "Sex", "Chocolate", "Girls" og "Robbers".

The 1975 kan desuden skrive på CV'et, at de har været supportnavn for det britiske band Little Comets på deres nationale tour. Derudover har de også spillet support for de legendariske The Rolling Stones til deres koncert i Hyde Park tilbage i juli 2013, hvor Mick Jagger eftersigende begejstret skulle have haft danset og sunget med på storhittet "Chocolate" på sidelinjen af scenen.

GAFFAs Kristian Petersen var ikke helt imponeret over den 16 track lange debut, men han fandt dog lyspunkter i de fyrige singler. Han skrev i sin tre stjerners anmeldelse: "Hvis man nøjes med at kigge på singleforløberne, lover det også virkelig godt. Chocolate er en fræk indiepopsang, der elegant fletter pot-slang ind i en tidligere P3's Uundgåelige, og Sex er endnu bedre. Et enestående massivt nummer, der skriger metropolstemning a la Bloc Party og guitarmelankoli som Glasvegas i deres korte storhedstid."

Billetsalget begynder tirsdag den 12. august, og billetter kan skaffes via Vegas hjemmeside og Billenet.dk 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA