De Eneste To er tilbage

De Eneste To er tilbage

De Eneste To alias Simon Kvamm og Peter Sommer er tilbage. De to har i dag lagt et billede på Facebook med titlen "Sult" og datoen 18. august 2014, og man formode, at de udgiver en single med titlen "Sult" den dato. I øvrigt næsten på dato fireårsdagen for deres debutsingle "Morten", der udkom 16. august 2010. Man må antage, at "Sult" er en forløber for duoens andet album.

De Eneste To udgav deres selvbetitlede debutalbum i oktober 2010. Albummet rummede hitsinglerne "Morten" og "Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø", der begge modtog guld for salg og "Jeg har ikke lyst til at dø" også guld for streaming. Albummet fik overvejende pæne anmeldelser, blandt andet fem stjerner i GAFFA, og en platinplade for 20.000 solgte eksemplarer. I 2011 udsendte De Eneste To remix-ep'en "D.E.T. Lyder Radikalt", hvorfra et Carsten Heller-remix af "Den Lige Vej" blev et mindre hit. Herefter holdt duoen pause og vendte tilbage til henholdsvis Nephew og solokarrieren.

De Eneste To gav en – indtil få timer før start uannonceret – minikoncert på årets NorthSide Festival, hvor de spillede nye sange, og i onsdags optrådte Kvamm og Sommer skulder ved skulder, da Nephew gav koncert på Smukfest. Her fremførte de Peter Sommer-hittet "8-6-6-0".

Lad os lige genopfriske "Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA