Nyhed

A:larm ser frem imod 2007

Det danske pladeselskab offentliggør en række spændende udgivelser for det nye år, blandt andre Jens Unmack og en stribe debutanter

2006 er ved at rinde ud, og A:larm Music har nu offentliggjort nogle af de spændende udgivelser, der kommer i det nye år.

Blandt debutanterne er Simon Lec og de århusianske reggae-drenge fra BliGlad, som rammer gaden henholdsvis 29. januar og 5. februar

Ligeledes i februar udkommer Phonovectra (billedet) – med den tidligere Jupiter Day-sanger Mark Rosenér i front – med albummet "Too Young To Die", og 1. marts udsender A:larm den tidligere Love Shop-frontmand Jens Unmacks 2. soloalbum.


I april/maj udkommer et album med den danske skuespillerinde Ulla Henningsen og Nikolaj Nørlund. Ifølge forlydender skulle det være hendes og Nørlunds fortolkninger af forskellige danske og udenlandske klassikere. De to har samarbejdet før, nemlig på Leonard Cohen-hyldesten "På Danske Læber".

Ydermere forventes ifølge A:larm udgivelser fra Efterklang og Tina Dickow til efteråret, så der skulle være rigeligt at glæde sig til i det nye år.

ANNONCE