x

Lukas Graham giver ekstra-ekstrakoncert

Lukas Graham giver ekstra-ekstrakoncert

Kort før sommer spillede Lukas Graham en udsolgt koncert i Store Vega, og der blev hurtigt arrangeret en ekstra koncert den 10. november på det københavnske spillested. Nu meldes denne koncert også udsolgt, og derfor sættes der billetter i salg til endnu en ekstrakoncert, der vil finde sted i Store Vega den 19. november kl. 20:00.
 
Annonceringen af ekstrakoncerten sker samtidig med, at nummeret "Mama Said" topper de danske hitlister. Nummeret udkom den 23. juni og har befundet sig helt i toppen lige siden. Singlen er således nummer 1 på Downloadcharten for 6. uge og topper for 5. uge i træk Streamingcharten, og endelig er sangen i sidste uge gået ind som nummer 1 på Airplaycharten. Med andre ord et rent hitliste-hattrick for Lukas Graham.
 
Oprindeligt var der ingen planer om at udgive "Mama Said", da bandet – for det er jo et band med Lukas Forchhammer i front – er i fuld gang med at færdiggøre deres kommende plade, der udgives på det amerikanske selskab Warner Bros Records. Inspireret af publikums begejstring for sangen i forbindelse med blandt andet koncerten i Store Vega før sommer valgte bandet dog spontant at udgive nummeret som en gestus til de danske koncertgæster.

GAFFA anmeldte senest Lukas Graham til sommerens Grøn Koncert-premiere i Kolding i juli. Her gav Kristoffer Veirum fem stjerner og skrev blandt andet:

"Det bemærkelsesværdige ved Lukas Grahams koncert var alle de nye numre. Vi fik selvfølgelig de største hits fra første album, men det var alligevel modigt at satse på så meget nyt. Det blev imidlertid en rendyrket triumf, fordi sangene og deres levering var af så høj klasse, og man følte næsten, at man stod et helt andet sted end på en mark i Kolding. Lad os krydse fingre for, at pladeselskabet snart får nosset sig sammen til at udgive det nye album – for det kan vist kun blive godt."

Læs hele anmeldelsen her.
 
Billetter til ekstrakoncerten i Store Vega d. 19. november kan købes fra torsdag d. 7. august på Vegas hjemmeside og www.billetnet.dk

Se Lukas Graham fremføre "Mama Said":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA